Advertisement

Ζήρια / File Oros Kyllhnh Zhreia 4 Jpg Wikimedia Commons : Η φωτιά φούντωσε γρήγορα εξ΄ αιτίας των ισχυρών ανέμων και απείλησε κατοικημένες περιοχές.

Ζήρια / File Oros Kyllhnh Zhreia 4 Jpg Wikimedia Commons : Η φωτιά φούντωσε γρήγορα εξ΄ αιτίας των ισχυρών ανέμων και απείλησε κατοικημένες περιοχές.. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 3 μποφόρ, με. Από ihunt team 31 ιουλίου, 2021. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαίας σε δασική έκταση, η οποία, λόγω των θυελλωδών ανέμων, επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο μέτωπο. Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. «καταστράφηκε όλο το χωριό η φωτιά πέρασε από πάνω του», τονίζει.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής το πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε μία μεγάλη περίμετρο ανάμεσα στη ζήρια, το λαμπίρι και τις καμάρες, ενώ δόθηκε εντολή στους κατοίκους του λόγγου να επιστρέψουν στα σπίτια. Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το « πρόγραμμα καλλικράτης » από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας. Πεζοπορικές και οδικές διαδρομές στη ζήρεια. Τα χωριά ζήρια, κάτω ζήρια. Εντολή για την προληπτική εκκένωση δύο ακόμη κοινοτήτων, των καμάρων και του λαμπιρίου έδωσε η.

H Diasxish Ths Xaradras Ths Flampoyritsas Sth Zhreia Hikingexperience Gr
H Diasxish Ths Xaradras Ths Flampoyritsas Sth Zhreia Hikingexperience Gr from lh3.googleusercontent.com
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Μεγάλο πύρινο μέτωπο ξέσπασε εκ νέου στη ζήρια αχαΐας, όπου επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για να θέσουν τη φωτιά υπό. Πεζοπορικές και οδικές διαδρομές στη ζήρεια. Από ihunt team 31 ιουλίου, 2021. Στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας αχαΐας όπου μαίνεται η δασική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, έχει φτάσει ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς. Κροατικά žir, σερβικά жир) είναι το δεύτερο υψηλότερο βουνό της πελοποννήσου και βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος της στον νομό κορινθίας. Τα χωριά ζήρια, κάτω ζήρια. Οι διαδρομές αυτές αφορούν αυτοκίνητο, τζιπ και πεζοπορίες, με εικόνες και χάρτες.

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί τα.

Ζήρια, καμάρες και λαμπίρι βρίσκονται, σύμφωνα με την πυροσβεστική, σε διαδικασία εκκένωσης καθώς η πυρκαγιά βρίσκεται πολύ κοντά, ενώ σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση οι φλόγες είναι κοντά. Τ ο οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο ζήρειας είναι ο βασικότερος προορισμός της ορεινής κορινθίας στα trikala korinthias με το σαλέ και τα 2 lift που το χειμώνα προσφέρουν στους επισκέπτες πολλές και απολαυστικές δραστηριότητες χιονιού και όχι μόνο. Η κατάσταση με τις νοσηλείες στην πάτρα; Επιτόπου έχουν σπεύσει 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, έχει ζητηθεί και η συνδρομή τεσσάρων αεροπλάνων και ενός ελικοπτέρου, ενώ δόθηκε εντολή. Ζήρια, καμάρες και λαμπίρι βρίσκονται, σύμφωνα με την πυροσβεστική, σε διαδικασία εκκένωσης καθώς η πυρκαγιά βρίσκεται πολύ κοντά, ενώ σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση οι φλόγες είναι κοντά. Δημοσιεύτηκε σάββατο, 31 ιουλίου 2021 14:14. Τα χωριά ζήρια, κάτω ζήρια. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής το πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε μία μεγάλη περίμετρο ανάμεσα στη ζήρια, το λαμπίρι και τις καμάρες, ενώ δόθηκε εντολή στους κατοίκους του λόγγου να επιστρέψουν στα σπίτια. «καταστράφηκε όλο το χωριό η φωτιά πέρασε από πάνω του», τονίζει. Βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά που μαίνεται από τις 12:25 το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια ατου. Στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας αχαΐας όπου μαίνεται η δασική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, έχει φτάσει ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς. Σύμφωνα με το mega έχουν καεί πέντε σπίτια από την μεγάλη φωτιά στη ζήρια, ενώ έχει σταλεί μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους στα ζήρια, το λαμπήρι και τις καμάρες καλώντας τους να κατευθυνθούν προς το. Ζήρια, καμάρες και λαμπίρι εκκενώθηκαν καθώς το πύρινο μέτωπο βρίσκεται πολύ κοντά, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η εκκένωση στο χωριό λόγγος.

«καταστράφηκε όλο το χωριό η φωτιά πέρασε από πάνω του», τονίζει. Παράλληλα, η αστυνομία πραγματοποιεί συνεχείς. Η φωτιά φούντωσε γρήγορα εξ΄ αιτίας των ισχυρών ανέμων και απείλησε κατοικημένες περιοχές. Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το « πρόγραμμα καλλικράτης » από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας.

H Mikrh Zhreia 2082m Apenanti Mapio Net
H Mikrh Zhreia 2082m Apenanti Mapio Net from mapio.net
Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαίας σε δασική έκταση, η οποία, λόγω των θυελλωδών ανέμων, επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο μέτωπο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Σύμφωνα με το mega έχουν καεί πέντε σπίτια από την μεγάλη φωτιά στη ζήρια, ενώ έχει σταλεί μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους στα ζήρια, το λαμπήρι και τις καμάρες καλώντας τους να κατευθυνθούν προς το. Η φωτιά φούντωσε γρήγορα εξ΄ αιτίας των ισχυρών ανέμων και απείλησε κατοικημένες περιοχές. «καταστράφηκε όλο το χωριό η φωτιά πέρασε από πάνω του», τονίζει. Ζήρια, καμάρες και λαμπίρι εκκενώθηκαν καθώς το πύρινο μέτωπο βρίσκεται πολύ κοντά, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η εκκένωση στο χωριό λόγγος. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής το πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε μία μεγάλη περίμετρο ανάμεσα στη ζήρια, το λαμπίρι και τις καμάρες, ενώ δόθηκε εντολή στους κατοίκους του λόγγου να επιστρέψουν στα σπίτια. Για προληπτικούς λόγους απομακρύνθηκαν περίπου 110 παιδιά που φιλοξενούνταν σε κατασκήνωση στην παραλιακή περιοχή της παναγοπούλας, λόγω της φωτιάς στη ζήρια.

Σε επιφυλακή τα νοσοκομεία αιγίου και πανεπιστημιακό ρίου, καθώς και το εκαβ για την πυρκαγιά στην ζήρια αχαΐας.

Εντολή για την προληπτική εκκένωση δύο ακόμη κοινοτήτων, των καμάρων και του λαμπιρίου έδωσε η. Παράλληλα, η αστυνομία πραγματοποιεί συνεχείς. Από ihunt team 31 ιουλίου, 2021. H κυλλήνη ή ζήρεια (η ονομασία ζήρεια προέρχεται από σλαβική ρίζα που σημαίνει «βελανίδι», βλ. Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το « πρόγραμμα καλλικράτης » από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας. Ζήρια, καμάρες και λαμπίρι βρίσκονται, σύμφωνα με την πυροσβεστική, σε διαδικασία εκκένωσης καθώς η πυρκαγιά βρίσκεται πολύ κοντά, ενώ σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση οι φλόγες είναι κοντά. Βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά που μαίνεται από τις 12:25 το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια ατου. Στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας αχαΐας όπου μαίνεται η δασική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, έχει φτάσει ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς. Από ihunt team 31 ιουλίου, 2021. Η φωτιά φούντωσε γρήγορα εξ΄ αιτίας των ισχυρών ανέμων και απείλησε κατοικημένες περιοχές. Οι διαδρομές αυτές αφορούν αυτοκίνητο, τζιπ και πεζοπορίες, με εικόνες και χάρτες. Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση οι φλόγες είναι κοντά.

Δύσκολη είναι η κατάσταση στην περιοχή ζήρια στην αχαϊα με τη φωτιά να καίει ανεξέλεγκτη και να έχει προκαλέσει ζημιές σε πολλά σπίτια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής το πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε μία μεγάλη περίμετρο ανάμεσα στη ζήρια, το λαμπίρι και τις καμάρες, ενώ δόθηκε εντολή στους κατοίκους του λόγγου να επιστρέψουν στα σπίτια. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθούην οι οικισμοί ζήρια και άνω ζήρια. Σε επιφυλακή έχουν τεθεί τα.

K7 12dhgymzmqm
K7 12dhgymzmqm from www.dikaiologitika.gr
Μεγάλο πύρινο μέτωπο ξέσπασε εκ νέου στη ζήρια αχαΐας, όπου επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για να θέσουν τη φωτιά υπό. Παράλληλα, η αστυνομία πραγματοποιεί συνεχείς. Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 3 μποφόρ, με. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Τ ο οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο ζήρειας είναι ο βασικότερος προορισμός της ορεινής κορινθίας στα trikala korinthias με το σαλέ και τα 2 lift που το χειμώνα προσφέρουν στους επισκέπτες πολλές και απολαυστικές δραστηριότητες χιονιού και όχι μόνο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10.

Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθούην οι οικισμοί ζήρια και άνω ζήρια.

Η φωτιά φούντωσε γρήγορα εξ΄ αιτίας των ισχυρών ανέμων και απείλησε κατοικημένες περιοχές. Από ihunt team 31 ιουλίου, 2021. Το ύψος της είναι 2.374 μέτρα. Όπως είπε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αιγιαλείας γιώργος ντίνος. Ζήρια, καμάρες και λαμπίρι βρίσκονται, σύμφωνα με την πυροσβεστική, σε διαδικασία εκκένωσης καθώς η πυρκαγιά βρίσκεται πολύ κοντά, ενώ σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση οι φλόγες είναι κοντά. Από ihunt team 31 ιουλίου, 2021. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 3 μποφόρ, με. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθούην οι οικισμοί ζήρια και άνω ζήρια. Ζήρια, καμάρες και λαμπίρι εκκενώθηκαν καθώς το πύρινο μέτωπο βρίσκεται πολύ κοντά, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η εκκένωση στο χωριό λόγγος. Φωτιά τώρα στη ζήρια αχαΐας. Η κατάσταση με τις νοσηλείες στην πάτρα; «καταστράφηκε όλο το χωριό η φωτιά πέρασε από πάνω του», τονίζει. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση.

Posting Komentar

0 Komentar