Advertisement

Edin Dzeko Beşiktaş - Edin Dzeko'dan heyecanlandıran paylaşım - Orta Çizgi ... - Beşiktaş son dakika transfer haberi.

Edin Dzeko Beşiktaş - Edin Dzeko'dan heyecanlandıran paylaşım - Orta Çizgi ... - Beşiktaş son dakika transfer haberi.. Roma'nın başına geçen jose mourinho'nun bosnalı golcü futbolcu edin dzeko'yu istememesi üzerine kara kartal harekete geçti. Şu an için somut bir şey yok. Beşiktaş'ta dzeko sürprizi i̇talyan basını, beşiktaş'ın 35 yaşındaki edin dzeko için ısrarcı olduğunu yazdı. Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi umut güner, roma'da birtakım görüşmeler yaptı. Son dakika beşiktaş transfer haberleri:

Son daki̇ka edin dzeko beşiktaş i̇le masaya oturacak transfer haberleri 2021. Transferde ismi fenerbahçe ve beşiktaş ile anılan bosna hersekli 35 yaşındaki golcü futbolcu edin dzeko, i̇stanbul'a geldi. Siyah beyazlıların roma ile gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan boşnak golcüyü kadrosuna katmak istediği bildirildi. .ünlü bir golcü kazandırmaya çalışan beşiktaş, son olarak gündemine edin dzeko'yu aldı. Son dakika beşiktaş transfer haberleri:

Edin Dzeko İstanbul'da! Taraftarları heyecanlandırdı ...
Edin Dzeko İstanbul'da! Taraftarları heyecanlandırdı ... from i.haberglobal.com.tr
Transferde ismi fenerbahçe ve beşiktaş ile anılan bosna hersekli 35 yaşındaki golcü futbolcu edin dzeko, i̇stanbul'a geldi. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, edin dzeko transferiyle ilgili bilgi verdi. Siyah beyazlıların roma ile gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan boşnak golcüyü kadrosuna katmak istediği bildirildi. Beşiktaş son dakika transfer haberi. Beşiktaş, şampiyonlar ligi'nde oynayacak bir kulüp. Roma'nın dünyaca ünlü forveti edin dzeko, sezonu süper lig ve ziraat türkiye kupası şampiyonu olarak tamamlayan beşiktaş'a çok yakın. Süper lig'de şampiyon olan beşiktaş'ta vincent abobuakar'ın başka bir takımla anlaşmasından sonra gol yollarında edin dzeko transferi gündemde. Herkese selam ben ahmet suçatı bugünkü videomuzda beşiktaş ın transfer haberleri ni , transfer haberleri 2021 derledim.

Cenk tosun ve vincent aboubakar'ın gidişinin ardından forvet transferi için beşiktaş yönetimi 35 yaşındaki futbolcunun menajerine 2 yıllık sözleşme teklif etti.

Vincent aboubakar'ın boşluğunu tartışmasız bir golcüyle doldurmak isteyen beşiktaş, romalı edin dzeko için kesenin ağzını açtı. Beşiktaş'ın teklif sunduğu edin dzeko dudak uçuklatacak rakam i̇stedi ! Siyah beyazlıların roma ile gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan boşnak golcüyü kadrosuna katmak istediği bildirildi. Roma'nın yolları ayırmayı planladığı dzeko ile görüşme. Beşiktaş bu noktada 'kiralama' formülüyle boşnak santrforu kadrosuna katmak için bastırıyor. Fanatik'in haberine göre, roma ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan edin dzeko'nun menajeri mirsad türkcan, dün i̇stanbul'a gelip. Beşiktaş'ın gündemine giren son oyuncu roma'da forma giyen bosna hersekli edin dzeko oldu. Teknik direktör sergen yalçın ile yeni sözleşme konusunda i̇talyan gazeteci gianluca di marzio, beşiktaş'ın adı sık sık fenerbahçe ile de anılan edin dzeko ile. Çizme deviyle 1 yıllık daha kontratı bulunan 1,93'lük golcünün, aynı maaşı karşılaması. Roma'nın başına geçen jose mourinho'nun bosnalı golcü futbolcu edin dzeko'yu istememesi üzerine kara kartal harekete geçti. Roma'nın dünyaca ünlü forveti edin dzeko, sezonu süper lig ve ziraat türkiye kupası şampiyonu olarak tamamlayan beşiktaş'a çok yakın. Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren beşiktaş'ın, santrafor bölgesi için i̇talya'nın roma takımında forma giyen edin dzeko'yu kadrosuna katmak. Edin dzeko beşiktaş a şimdiden.

Serdar sarıdağ quot menajerler edin dzeko 39 yu beşiktaş 39 a önerdi quot a spor. Roma'nın başına geçen jose mourinho'nun bosnalı golcü futbolcu edin dzeko'yu istememesi üzerine kara kartal harekete geçti. Beşiktaş'ta dzeko sürprizi i̇talyan basını, beşiktaş'ın 35 yaşındaki edin dzeko için ısrarcı olduğunu yazdı. Beşiktaş'ın teklif sunduğu edin dzeko dudak uçuklatacak rakam i̇stedi ! Roma, 2015 yılında kiraladığı edin dzeko'yu 2016 yılında bonservisiyle kadrosuna kattı.

Beşiktaş'ta Diego Costa olmazsa B planı Edin Dzeko!
Beşiktaş'ta Diego Costa olmazsa B planı Edin Dzeko! from www.duhuliye.com
Tatilini türkiye'de marmaris'te sürdüren boşnak yıldızla ilgili roma'lı idarecilerle temasa geçen siyah. Beşiktaş, edin dzeko transferi için bastırıyor. Vincent aboubakar'ın ayrılığı sonrası forvet arayışına giren beşiktaş'ın roma'nın boşnak golcüsü edin dzeko'yu kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Vincent aboubakar'ın boşluğunu tartışmasız bir golcüyle doldurmak isteyen beşiktaş, romalı edin dzeko için kesenin ağzını açtı. Beşiktaş, edin dzeko için devrede! Roma'nın yolları ayırmayı planladığı dzeko ile görüşme. Beşiktaş'ın gündemine giren son oyuncu roma'da forma giyen bosna hersekli edin dzeko oldu. Beşiktaş'ın golcü listesinin başlarında olan roma'nın yıldız futbolcusu edin dzeko'da belirsizlik hakim.

Beşiktaş, edin dzeko için masaya oturdu roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü geride bıraktığımız sezon roma formasıyla 38 resmi karşılaşmaya çıkan dzeko, 13 gol atarken,5 de.

Yeni teknik yönetici jose mourinho'nun düşünmediği 35 yaşındaki. Teknik direktör sergen yalçın ile yeni sözleşme konusunda i̇talyan gazeteci gianluca di marzio, beşiktaş'ın adı sık sık fenerbahçe ile de anılan edin dzeko ile. .ünlü bir golcü kazandırmaya çalışan beşiktaş, son olarak gündemine edin dzeko'yu aldı. Beşiktaş'ın gündemine giren son oyuncu roma'da forma giyen bosna hersekli edin dzeko oldu. Fanatik'in haberine göre, roma ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan edin dzeko'nun menajeri mirsad türkcan, dün i̇stanbul'a gelip. Transferde ismi fenerbahçe ve beşiktaş ile anılan bosna hersekli 35 yaşındaki golcü futbolcu edin dzeko, i̇stanbul'a geldi. Beşiktaş, şampiyonlar ligi'nde oynayacak bir kulüp. Beşiktaş, edin dzeko için devrede! Süper lig'de şampiyon olan beşiktaş'ta vincent abobuakar'ın başka bir takımla anlaşmasından sonra gol yollarında edin dzeko transferi gündemde. Beşiktaş, edin dzeko için masaya oturdu roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü geride bıraktığımız sezon roma formasıyla 38 resmi karşılaşmaya çıkan dzeko, 13 gol atarken,5 de. Son dakika beşiktaş transfer haberleri ve edin dzeko beşiktaş transferi hakkında tüm detaylar haberimizde… edin dzeko, 17 mart 1986 tarihinde dünyaya gelmiş ve 35 yaşındadır. Beşiktaş'ın teklif sunduğu edin dzeko dudak uçuklatacak rakam i̇stedi ! Roma'nın dünyaca ünlü forveti edin dzeko, sezonu süper lig ve ziraat türkiye kupası şampiyonu olarak tamamlayan beşiktaş'a çok yakın.

Transferde ismi fenerbahçe ve beşiktaş ile anılan bosna hersekli 35 yaşındaki golcü futbolcu edin dzeko, i̇stanbul'a geldi. Son dakika beşiktaş transfer haberleri ve edin dzeko beşiktaş transferi hakkında tüm detaylar haberimizde… edin dzeko, 17 mart 1986 tarihinde dünyaya gelmiş ve 35 yaşındadır. Cenk tosun ve vincent aboubakar'ın gidişinin ardından forvet transferi için beşiktaş yönetimi 35 yaşındaki futbolcunun menajerine 2 yıllık sözleşme teklif etti. Şampiyonlar ligi'nde ses getirmek için kadrosuna dünyaca ünlü bir golcü kazandırmaya çalışan beşiktaş, son olarak gündemine edin dzeko'yu aldı. Siyah beyazlıların roma ile gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan boşnak golcüyü kadrosuna katmak istediği bildirildi.

Edin Dzeko, Roma'da kaldı - Son Dakika Spor
Edin Dzeko, Roma'da kaldı - Son Dakika Spor from foto.sondakika.com
Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi umut güner, roma'da birtakım görüşmeler yaptı. Siyah beyazlıların roma ile gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan boşnak golcüyü kadrosuna katmak istediği bildirildi. Son daki̇ka edin dzeko beşiktaş i̇le masaya oturacak transfer haberleri 2021. Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren beşiktaş'ın, santrafor bölgesi için i̇talya'nın roma takımında forma giyen edin dzeko'yu kadrosuna katmak. Serdar sarıdağ quot menajerler edin dzeko 39 yu beşiktaş 39 a önerdi quot a spor. Beşiktaş, şampiyonlar ligi'nde oynayacak bir kulüp. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, edin dzeko transferiyle ilgili bilgi verdi. Son dakika beşiktaş transfer haberleri ve edin dzeko beşiktaş transferi hakkında tüm detaylar haberimizde… edin dzeko, 17 mart 1986 tarihinde dünyaya gelmiş ve 35 yaşındadır.

Yönetim, tecrübeli forvetin yıllık maaşı konusunda roma'yla ortak yol bulmak için çalışıyor.

Geride bıraktığımız sezon roma formasıyla 38 resmi karşılaşmaya çıkan dzeko, 13 gol atarken, 5 de asist yaptı. Şu an için somut bir şey yok. Vincent aboubakar'ın ayrılığı sonrası forvet arayışına giren beşiktaş'ın roma'nın boşnak golcüsü edin dzeko'yu kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Çizme deviyle 1 yıllık daha kontratı bulunan 1,93'lük golcünün, aynı maaşı karşılaması. .ünlü bir golcü kazandırmaya çalışan beşiktaş, son olarak gündemine edin dzeko'yu aldı. Fanatik'in haberine göre, roma ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan edin dzeko'nun menajeri mirsad türkcan, dün i̇stanbul'a gelip. Santrfor arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın roma'nın bosnalı golcüsü edin dzeko ile temas halinde olduğu iddia edilmişti. Beşiktaş'ta dzeko sürprizi i̇talyan basını, beşiktaş'ın 35 yaşındaki edin dzeko için ısrarcı olduğunu yazdı. Yeni teknik yönetici jose mourinho'nun düşünmediği 35 yaşındaki. İtalyan sky sports, beşiktaş 'ın edin dzeko ile ilgilendiğini öne sürdü. Dzeko, beşiktaş forması giymek istiyor. Beşiktaş, edin dzeko için masaya oturdu roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü geride bıraktığımız sezon roma formasıyla 38 resmi karşılaşmaya çıkan dzeko, 13 gol atarken,5 de. Beşiktaş asbaşkanı emre kocadağ, edin dzeko transferiyle ilgili bilgi verdi.

Beşiktaş'ın teklif sunduğu edin dzeko dudak uçuklatacak rakam i̇stedi ! edin dzeko. Beşiktaş'ın gündemine giren son oyuncu roma'da forma giyen bosna hersekli edin dzeko oldu.

Posting Komentar

0 Komentar